Pers

NOG EFFE BIOGRAFIE 2019

 

En dan nu, Nog effe met de feest-act.

Na  het ‘Geen WK 2018’ succes , ‘Elk nadeel heb zijn voordeel’, de ludieke zomersingle en videoclip van Nog effe, kon het natuurlijk niet uitblijven. Want feestmuziek stroomt door de aderen van de heren. En een feestje wordt het met de single, “Feest in de tent”….

Het label Klare Taal label van BME Bookings heeft de single onder armen genomen en uitgebracht, waar Nog effe zeer trots en dankbaar voor is!

 

En omdat een feetje bouwen nou eenmaal in het bloed zit heeft Nog effe een spetterende feest act gemaakt waar zij de zalen en het publiek volledig mee op de benen en door het dak laten gaan. De akoestische gitaren gaan aan de kant, want de Nog effe feestact knalt vol gas door. Bekende (feest)klassiekers worden in hoog tempo afgewisseld met eigen werk. Zowel jong als oud kan zich bij Nog effe prima vermaken.

Over oud gesproken; dit is een band met uiteenlopende leeftijden tot wel 75 jaar! Vandaar de naam: Nog effe… Maar dat neemt niet weg dat de heren het rustig aan doen. In tegendeel, met de feestact gaan zij er vol tegen aan. Dansen een meedoen is verplicht!

 

De heren hebben een flinke muziekgeschiedenis achter zich: de één meer als bühne- of, studiomuzikant, de ander weer wat meer als componist/schrijver.

Sinds enkele jaren spelen Rob, Gerard, Sascha en Gert samen. Aanvankelijk begonnen ze als een akoestisch Golden Oldies ensemble. Maar na mate de tijd verstreek, bleek dat ze hun muziek steeds meer naar hun eigen hand zetten. Zo ontstond langzaam de herkenbare Nog effe -sound.

 

Na de kerstsingle ‘Altijd weer Kerst’  en de single ‘Bartje de Bakker’ werd ‘Elk Nadeel heeft z’n Voordeel’ uitgebracht met de bijbehorende videoclip. Deze ludieke single en clip is velen dan ook niet ontgaan heeft radio en TV airplay genoten!  Ook de hierna uitgebrachte single ‘Toedeloe’ is weer zo’n typische Nog effe song met een heerlijke videoclip. De carnavalskraker “de as van Ome Arie” heeft de band ook langs verschillende radiostations gebracht. En nu gaat Nog effe los met haar nieuwste singel: Feest in de Tent!

 

 

Nog effe is:

Rob van Zolingen: gitaar, backing vocals, kazoo.

Gerard van der Post, zang en kazoo.

Sascha Hartmann, cajun en percussie.

 

www.nogeffe.nl    https://www.facebook.com/nogeffeband/

Biografie


Download